Bootcamp met je hond!


 

Wil je graag sporten met je hond en tegelijkertijd werken aan je eigen fitheid? 

Dan is onze bootcamp training samen met je hond perfect voor jou!


Onze trainingen zijn uitdagend en speciaal ontworpen om jou en je trouwe viervoeter in vorm te krijgen. Tijdens onze bootcamp trainingen leer je nieuwe oefeningen en werk je aan kracht, conditie en coördinatie. En het beste van alles? Je kunt dit doen terwijl je je hond meeneemt voor een gezonde en leuke activiteit samen.


De trainingen vinden elke zaterdag plaats van 9.00 tot 9.45 uur op de parkeerplaats van badstrand eerste slag en in het strand/duingebied in Rockanje. En elke woensdagavond van 18.30 tot 19.15 uur startplaats ingang hockeyvereniging Forcial in Rockanje. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden tijdens de les en zorgen ervoor dat zowel jij als je hond op de juiste manier de oefeningen uitvoeren.


En het mooiste van alles? De trainingen zijn zeer betaalbaar! Voor slechts 5 euro kunt u een eerste les uitproberen en  samen met je hond meedoen aan onze uitdagende bootcamp training. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de kosten en kun je lekker sporten met je hond op een fantastische locatie.

Wil je na de eerste les doorgaan dan kun je eenvoudig via onze app een les  reserveren. De tarieven kun je terugvinden op de pagina  Tarieven


Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor onze bootcamp training samen met je hond en werk aan je fitheid terwijl je samen met je hond geniet van de buitenlucht!

Er zijn diverse stop momenten, zodat uw hond kan drinken. 


(Let op: Bij deze les is het afnemen van een proefles niet mogelijk. Het deelnamebedrag is wel eenmalig 5 euro en kan contant worden betaald na afloop van de betreffende les)


woefcamp
woefcamp

Locatie: Parkeerplaats voor restaurant Swins in Rockanje.

Wil je meedoen met deze leuke les? 


Wilt u lekker drie kwartier lang samen met uw hond, onder begeleiding van een instructeur, leuke uitdagende oefeningen doen?

Bij heel warm weer zal de les niet doorgaan, dit i.v.m. de gezondheid van uw hond(en) 

Geef uzelf vandaag nog op!


U kunt tot 24 uur voor aanvang van de les kosteloos annuleren. Annuleert u binnen de 24 uur dan brengen wij de les wel in rekening.E-mailen
Info