Wat hebben wij u te bieden?

Bootcamp met Crossfit.

Wilt u sporten in groepsverband, kleine groepen met voldoende aandacht en ondersteuning....dan bent u welkom bij ons!

Bij ons traint u in 1 uur tijd, onder de juiste begeleiding uw hele lichaam. Het trainingsprogramma bestaat uit 10 tot 15 oefeningen die u achter elkaar uitvoert. Tussendoor kunt u pauze houden en zult u gemotiveerd worden, om alle oefeningen binnen een uur en op de juiste manier uit te voeren. Ook als u last heeft van blessures, bieden wij oefeningen op maat aan! Zo kunt u altijd veilig meedoen en genieten van een leuke uitdagende training.

De oefeningen worden met veel diverse materialen uitgevoerd, denk hierbij aan verzwaarde ballen, gewichten, battle ropes, kettlebells en vele andere...

U hebt de regie over hoever u wilt gaan, wij helpen u het maximale eruit te halen, zodat u optimaal kunt presteren onder de juiste omstandigheden.

Trainen op eigen niveau, in groepsverband en in de buitenlucht. Bij ons bent u aan het juiste adres om in goede conditie te komen en te blijven, vet te verbranden en plezier te hebben in sporten!

Early Bird Urban Bootcamp!

Tijdens deze Urban Bootcamp maak je gebruik van de elementen die je tegenkomt, in tegenstelling tot onze andere lessen waar juist veel gebruik wordt gemaakt van Crossfit workouts, nu ga je gebruik maken van bankjes, heuvels, de straat, bomen en doe je mee aan buddy workouts. Het weekend fris starten met een leuke, actieve en uitdagende workout, op en rondom het strand en duingebied van Rockanje.  Onder begeleiding van een gediplomeerde bootcamp instructeur! Durf jij de uitdaging aan?


Small Urban Bootcamp

Vlak bij het strand van Rockanje, een geweldige één uur durende workout. Deze training is bedoeld om razendsnel conditie op te bouwen. Een groepstraining met een aantal attributen die je uitdagen. Het beste uit jezelf halen en trainen een ijzersterk uithoudingsvermogen. Zeker in combinatie met onze andere reguliere lessen een mooie afwisseling voor een ijzersterk resultaat. Ga jij de uitdaging aan?

Personal Training

Wij geloven dat niet de prijs de kwaliteit bepaald, maar de instructeur bepaald met u de kwaliteit. Doorzettingsvermogen vakkundige begeleiding en de juiste motivatie, daar draait het om. Wij hanteren een zeer scherp tarief van slechts 32,50 euro per sessie. 

Personal ouder en kind Bootcamp training + fotoshoot of actiefilmpje!

Wat is er leuker dan samen met je kind de uitdaging aangaan. Een strijd tussen ouder(s) en kind(eren). Als ouder(s) doe je alle oefeningen met je kind(eren) alleen de ouders doen de zware versie. Durf jij de strijd aan te gaan met je kind? Een uitdagend uurtje waarin je samen meerdere oefeningen doet, Train je hele lichaam en laat je kind(eren) geniet van een sport die je samendoet.                      .           

 Op een tijd die in overleg gepland kan worden. 

 

Weeg en meet-momenten

Ook raden wij altijd aan om bij personal training, maar ook bij normale trainingen, weeg en meet-momenten in te plannen. Deze worden uitgevoerd met professionele apparatuur die o.a. uw BMI, percentage lichaamsvet en vochtgehalte meet. Ook de bloedruk, lichaamsverhoudingen en het zuurstofgehalte in het bloed zal worden gemeten. Door deze weeg en meet-momenten ziet u welke resultaten u boekt en wat er nog nodig is om tot uw doel te komen. Een complete lichaamsanalyse tegen een zeer scherp tarief! Wij kunnen dit op de locatie of bij u thuis verzorgen, zonder extra kosten. Want meten is weten!

Lichaamsanalyse (met professionele apparatuur van Tanita met medische graad) 

  • Small, lichaamsanalyse middels personenweegschaal: vetpercentage, spiermassa, spierkwaliteit, BMI, ware leeftijd, Bot Massa, visceraal vet en lichaamswater percentage.
  • Medium: Small meting + omtrek metingen en elektronische buik vet meting.
  • Large: Small + Medium + Bloedruk, zuurstofgehalte in het bloed, PH meting om zuurgraad van het lichaam te bepalen. 

 Wilt u meedoen plan gelijk uw afspraak via deze link Lessen. Vooraf aanmelden is nodig om deel te kunnen nemen aan de les. 

 
E-mailen
Info