Wat hebben wij u te bieden?

 

Wij bieden een breed scala aan bootcamp lessen aan, waarbij we elementen van crossfit, boksen en cardio training combineren om je een complete en uitdagende workout te geven. Elke maandag is er een Hyrox training. Hierbij doe je functionele oefeningen welke je afwisselt met een een loopafstand van minimaal 600 meter. 

Bij ons kun je ervoor kiezen om in groepsverband te trainen, waarbij je samen met andere enthousiaste deelnemers aan de slag gaat onder begeleiding van onze professionele trainers. Of je kunt kiezen voor personal training, waarbij je individuele aandacht krijgt van onze trainers om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken.


Onze bootcamp lessen vinden deels in de natuur plaats, waardoor je kunt genieten van de frisse lucht en de prachtige omgeving. Daarnaast bieden we ook trainingen met materialen aan, zodat je verschillende spieren en lichaamsdelen kunt trainen en je lichaam uitgedaagd blijft.
Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of gewoon fit en gezond wilt blijven, wij bieden de juiste oplossing voor jouw behoeften.
Of je nu beginner bent of al meer ervaren, bij ons ben je van harte welkom. 

We bieden verschillende niveaus aan en onze trainers zorgen ervoor dat je op de juiste manier wordt begeleid om het beste uit jezelf te halen.
Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende en complete workout, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te zien welke diensten wij kunnen aanbieden om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

U hebt de regie over hoever u wilt gaan, wij helpen u het maximale eruit te halen, zodat u optimaal kunt presteren onder de juiste omstandigheden.

Trainen op eigen niveau, in groepsverband en in de buitenlucht. Bij ons bent u aan het juiste adres om in goede conditie te komen en te blijven, vet te verbranden en plezier te hebben in sporten!

duintraininig1
duintraininig1

 

 


 Wilt u meedoen plan gelijk uw afspraak via deze link Lessen. Vooraf aanmelden is nodig om deel te kunnen nemen aan de les. 

E-mailen
Info