Even voorstellen...

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Roel van Borselen en ik ben 36 jaar oud. Ik ben getrouwd en de trotse vader van twee geweldige kinderen. Een zoon van 13 en een dochter van 11 jaar.  Met veel enthousiasme en passie vervul ik mijn rol als sportcoach.  Ik ben gediplomeerd bootcampinstructeur en Kettle bell Pro trainer.

Mijn expertise ligt in het begeleiden van mensen bij het afvallen en het creëren van een gezonde levensstijl. Ik geloof dat beweging en sport de sleutel zijn tot een gezond en gelukkig leven. Daarom combineer ik verschillende disciplines in mijn trainingen, waaronder bootcamp, crossfit en boksen. Deze dynamische en uitdagende vormen van beweging bieden niet alleen een geweldige fysieke workout, maar zorgen ook voor mentale kracht en doorzettingsvermogen.

Als sportcoach heb ik de eer om mensen te begeleiden op hun reis naar een betere versie van zichzelf. Of het nu gaat om afvallen, het verbeteren van de algehele fitheid of het bereiken van specifieke sportieve doelen, ik sta altijd klaar om mijn cliënten te motiveren en te ondersteunen.
Ik bied zowel groepslessen als personal trainingen aan. In de groepslessen creëer ik een energieke en stimulerende omgeving waarin deelnemers elkaar kunnen aanmoedigen en samen kunnen werken aan hun persoonlijke doelen. 

Bij de personal trainingen ligt de focus volledig op de individuele behoeften en doelstellingen van de cliënt. Ik streef ernaar om elke training op maat te maken en mijn cliënten te inspireren om hun grenzen te verleggen.


Naast het fysieke aspect van mijn werk, vind ik het ook belangrijk om mijn cliënten te voorzien van de nodige kennis en inzichten op het gebied van voeding en levensstijl. Ik geloof dat een gebalanceerd dieet en gezonde gewoonten essentieel zijn voor het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een fit lichaam.


Dus als je klaar bent om jezelf uit te dagen, je lichaam te transformeren en je levensstijl te verbeteren, sta ik klaar om je te begeleiden op deze sportieve reis. Samen zullen we werken aan het behalen van je doelen en het creëren van een gezonde en actieve levensstijl die je voor de rest van je leven kunt volhouden.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen de beste versie van jezelf te worden!


Met sportieve groet,
Roel van Borselen

E-mailen
Info