Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Cindy Maarschalkerweerd
16-09-20 19:42:23
Vorige week zaterdag een proef les bootcamp mee gedaan, was pittig zo op t strand maar heel leuk en uitdagend. Door verhuizing en verbouwing ben ik even druk maar zodra t kan meld ik me aan, aanrader voor iedereen die sportief bezig wil zijn!! Grtjs Cindy
Sarah Sarah Ottoy
18-05-20 12:28:12
Ik ben totaal geen 'sporty spice' :-) maar vandaag een eerste les bootcamp meegedaan en het was echt ontzettend leuk ! Voor herhaling vatbaar !
Hockeyteam Jong Dames 1 MHV Forcial
02-03-20 15:28:00
Wij zijn een Jong Dames 1 team van de hockeyvereniging MHV Forcial. Het afgelopen winterseizoen hebben wij naast onze eigen zaaltraining, elke week een half uur bootcamp training gehad van Roel.

Dit deden wij als team, wat super leuk is voor de teamspirit omdat je samen moet werken en ook nog is een goede voorbereiding op het veldseizoen. Door deze trainingen zijn wij hartstikke sterk geworden en wat was het leuk! We hebben veel gelachen en soms van binnen gehuild van de spierpijn ;)

Omdat we zo enthousiast waren, gaan we met een paar uit ons team, door met de bootcamp. Dit keer wordt het i.p.v een half uurtje training een heel uur. Dat is erg leuk omdat de tijd al zo snel voorbij vloog, dat het nu wat langer kan!

Bedankt Roel voor de leuke lessen en tot snel!

Jong Dames 1 MHV Forcial
Inge vV
29-01-20 22:42:55
Vanavond een proefles bij Roel gedaan. Ik moet nog even bijkomen en zal morgen zeker spierpijn hebben, haha :-) Ja, je wordt hier aan het werk gezet met allemaal leuke inspannende oefeningen waarbij je je eigen tempo en inzet kan bepalen. Maar je gaat er natuurlijk wel voor! Heerlijk in de buitenlucht op het hockeyveld van Forcial. Dank je wel Forcial dat we hier ook iets anders kunnen doen dan hockeyen. Top jullie gastvrijheid! Ondanks een kleine blessure heb ik aan alles mee kunnen doen. Het is afwisselend en Roel zorgt er voor dat je in beweging blijft! Ik ga voor een strippenkaart en wie weet neem ik daarna een abonnement. Ik ga ervoor! Weg met die kilo’s!
Inge Voogt
27-11-19 22:21:23
Sinds een maand bezig met bootcamp. Daar waar ik normaal gezien op zoek ben naar een excuus om sporten over te slaan....kijk ik er nu juist naar uit! Afwisselende lessen met genoeg uitdaging en fijne begeleiding; het uur vliegt voorbij. Sporten kan dus ook gewoon leuk zijn! Een aanrader voor iedereen, want je kunt fijn op je eigen niveau aan je eigen doelen werken.
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Info