Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Martine Van Gangelen
11-02-24 21:31:49
Sinds kort heeft Roel ons een soort van geadopteerd. We sporten al zo’n 10’jaar met de bootcamp groep en nu dus overgestapt naar Roel. Zijn lessen zijn pittig en uitdagend. Maar de omgeving en de sfeer zijn fantastisch. Hierdoor heb je een kickstart van je zondagochtend en een super voldaan gevoel. Echt een aanrader!
Paula De Galan
05-04-23 18:50:32
Leuke bootcamp lessen, veel uitdaging, veel onderling plezier met de medesporters, sporten op een mooie locatie met goed materiaal en apparatuur. En af en toe lekker in het zand bikkelen ;-). Al met al een echte aanrader!
Marieke Veth
03-04-23 22:19:19
Circa twee/drie jaar geleden kregen ik met mijn hockeyteam op de hockey wat trainingen van Roel voor onze eigen hockey training. Ik vond de coördinatie- en conditie oefeningen erg leuk en gevarieerd. Nu ik gestopt ben met het hockeyen in Rockanje, ben ik de lessen van Roel hier blijven volgen. Hij daagt me fysiek enorm uit en weet precies hoeveel ik aan kan en of ik juist nog iets meer aan kan;). Hij enthousiasmeert de groep, om onszelf en elkaar uit te dagen in de lessen. Dat geeft groepsgevoel en is zeker ook een drijfveer om jezelf en elkaar te blijven uitdagen! Absoluut een aanrader!
Hendriks
01-04-23 17:45:04
Veel abonnementen gehad op sportscholen hoewel ik dat beter sponsorcontracten kan noemen. Dat werkte voor mij totaal niet. Nu inmiddels al weer een paar maanden aan het bootcampen bij Roel. Dat bevalt prima, goede sfeer en oefeningen met een variërend programma. Dat ook nog eens met een leuke groep mensen. Kan het iedereen aanraden !!!
Randolf de Jong
21-03-23 12:43:50
Waarom ik al ruim 2 jaar bij BFIT2DAY sport, Roel geeft gevarieerde lessen en trainingen met veel plezier en is super gedreven om medesporters naar een hoger niveau te krijgen! Tijdens de groepstrainingen is er onderling veel plezier en respect en dat geeft een prettige sfeer tijdens de les. Laat je niet afschrikken door het buiten trainen, er is een mooie gelegenheid waar droog gesport kan worden en in de zomer zijn we veelal op het strand van Rockanje te vinden.
Zet jezelf en doel en sport mee met Roel!!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Info