Gastenboek

26 berichten op 3 pagina's
Martine Van Gangelen
11-02-24 21:31:49
Sinds kort heeft Roel ons een soort van geadopteerd. We sporten al zo’n 10’jaar met de bootcamp groep en nu dus overgestapt naar Roel. Zijn lessen zijn pittig en uitdagend. Maar de omgeving en de sfeer zijn fantastisch. Hierdoor heb je een kickstart van je zondagochtend en een super voldaan gevoel. Echt een aanrader!
Paula De Galan
05-04-23 18:50:32
Leuke bootcamp lessen, veel uitdaging, veel onderling plezier met de medesporters, sporten op een mooie locatie met goed materiaal en apparatuur. En af en toe lekker in het zand bikkelen ;-). Al met al een echte aanrader!
Marieke Veth
03-04-23 22:19:19
Circa twee/drie jaar geleden kregen ik met mijn hockeyteam op de hockey wat trainingen van Roel voor onze eigen hockey training. Ik vond de coördinatie- en conditie oefeningen erg leuk en gevarieerd. Nu ik gestopt ben met het hockeyen in Rockanje, ben ik de lessen van Roel hier blijven volgen. Hij daagt me fysiek enorm uit en weet precies hoeveel ik aan kan en of ik juist nog iets meer aan kan;). Hij enthousiasmeert de groep, om onszelf en elkaar uit te dagen in de lessen. Dat geeft groepsgevoel en is zeker ook een drijfveer om jezelf en elkaar te blijven uitdagen! Absoluut een aanrader!
Hendriks
01-04-23 17:45:04
Veel abonnementen gehad op sportscholen hoewel ik dat beter sponsorcontracten kan noemen. Dat werkte voor mij totaal niet. Nu inmiddels al weer een paar maanden aan het bootcampen bij Roel. Dat bevalt prima, goede sfeer en oefeningen met een variërend programma. Dat ook nog eens met een leuke groep mensen. Kan het iedereen aanraden !!!
Randolf de Jong
21-03-23 12:43:50
Waarom ik al ruim 2 jaar bij BFIT2DAY sport, Roel geeft gevarieerde lessen en trainingen met veel plezier en is super gedreven om medesporters naar een hoger niveau te krijgen! Tijdens de groepstrainingen is er onderling veel plezier en respect en dat geeft een prettige sfeer tijdens de les. Laat je niet afschrikken door het buiten trainen, er is een mooie gelegenheid waar droog gesport kan worden en in de zomer zijn we veelal op het strand van Rockanje te vinden.
Zet jezelf en doel en sport mee met Roel!!
Annemieke Van Der Waal
19-03-23 19:01:08
Ik doe nu sinds een paar weken bootcamp met de hond. En dat is zo leuk! Je bent lekker sportief bezig en voelt je spieren goed. Maar door de lol samen met je hond merk je daar een stuk minder van. Het is echt een aanrader; sporten, lekker met je hond bezig zijn en in een mooie omgeving in de duinen en op het strand.
De honden mogen ook altijd even met elkaar spelen op het strand, gegarandeerd een rustige hond de rest van de dag :)
Ik snap niet dat niet elke hondenbezitter hieraan mee doet (of neem je buurhond mee zoals ik)
Seraja Ten Voorde
19-03-23 08:23:08
Bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen met personal training (eigenlijk duo training samen met mijn zus) bij Roel. Voor mij moest de knop om en had het al een aantal keer voorbij zien komen op Facebook. Ik dacht weet je ook probeer het gewoon. En nu bijna 3 jaar verder heb ik nog steeds geen spijt dat ik dit ben aangegaan!! Ik train 3x per week en elke training is anders. Daarnaast is het heerlijk in de buitenlucht en als het slecht weer is staan we droog. Ben er 16 kilo door afgevallen!! Ik voel me fitter en energieker! Roel is echt super vriendelijk en kijkt echt naar wat je aan kan en wat goed voor jouw is. Een echt aanrader voor iedereen!
Dave Walraven
17-03-23 10:33:45
Bij roel begonnen met 1x per week, dit werd al snel 2x per week - je gaat snel vooruit en sporten in de buitenlucht is echt een aanrader!
Cindy Maarschalkerweerd
16-09-20 19:42:23
Vorige week zaterdag een proef les bootcamp mee gedaan, was pittig zo op t strand maar heel leuk en uitdagend. Door verhuizing en verbouwing ben ik even druk maar zodra t kan meld ik me aan, aanrader voor iedereen die sportief bezig wil zijn!! Grtjs Cindy
Sarah Sarah Ottoy
18-05-20 12:28:12
Ik ben totaal geen 'sporty spice' :-) maar vandaag een eerste les bootcamp meegedaan en het was echt ontzettend leuk ! Voor herhaling vatbaar !
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Info