Gastenboek

26 berichten op 2 pagina's
Martine Van Gangelen
11-02-24 21:31:49
Sinds kort heeft Roel ons een soort van geadopteerd. We sporten al zo’n 10’jaar met de bootcamp groep en nu dus overgestapt naar Roel. Zijn lessen zijn pittig en uitdagend. Maar de omgeving en de sfeer zijn fantastisch. Hierdoor heb je een kickstart van je zondagochtend en een super voldaan gevoel. Echt een aanrader!
Paula De Galan
05-04-23 18:50:32
Leuke bootcamp lessen, veel uitdaging, veel onderling plezier met de medesporters, sporten op een mooie locatie met goed materiaal en apparatuur. En af en toe lekker in het zand bikkelen ;-). Al met al een echte aanrader!
Marieke Veth
03-04-23 22:19:19
Circa twee/drie jaar geleden kregen ik met mijn hockeyteam op de hockey wat trainingen van Roel voor onze eigen hockey training. Ik vond de coördinatie- en conditie oefeningen erg leuk en gevarieerd. Nu ik gestopt ben met het hockeyen in Rockanje, ben ik de lessen van Roel hier blijven volgen. Hij daagt me fysiek enorm uit en weet precies hoeveel ik aan kan en of ik juist nog iets meer aan kan;). Hij enthousiasmeert de groep, om onszelf en elkaar uit te dagen in de lessen. Dat geeft groepsgevoel en is zeker ook een drijfveer om jezelf en elkaar te blijven uitdagen! Absoluut een aanrader!
Hendriks
01-04-23 17:45:04
Veel abonnementen gehad op sportscholen hoewel ik dat beter sponsorcontracten kan noemen. Dat werkte voor mij totaal niet. Nu inmiddels al weer een paar maanden aan het bootcampen bij Roel. Dat bevalt prima, goede sfeer en oefeningen met een variërend programma. Dat ook nog eens met een leuke groep mensen. Kan het iedereen aanraden !!!
Randolf de Jong
21-03-23 12:43:50
Waarom ik al ruim 2 jaar bij BFIT2DAY sport, Roel geeft gevarieerde lessen en trainingen met veel plezier en is super gedreven om medesporters naar een hoger niveau te krijgen! Tijdens de groepstrainingen is er onderling veel plezier en respect en dat geeft een prettige sfeer tijdens de les. Laat je niet afschrikken door het buiten trainen, er is een mooie gelegenheid waar droog gesport kan worden en in de zomer zijn we veelal op het strand van Rockanje te vinden.
Zet jezelf en doel en sport mee met Roel!!
Annemieke Van Der Waal
19-03-23 19:01:08
Ik doe nu sinds een paar weken bootcamp met de hond. En dat is zo leuk! Je bent lekker sportief bezig en voelt je spieren goed. Maar door de lol samen met je hond merk je daar een stuk minder van. Het is echt een aanrader; sporten, lekker met je hond bezig zijn en in een mooie omgeving in de duinen en op het strand.
De honden mogen ook altijd even met elkaar spelen op het strand, gegarandeerd een rustige hond de rest van de dag :)
Ik snap niet dat niet elke hondenbezitter hieraan mee doet (of neem je buurhond mee zoals ik)
Seraja Ten Voorde
19-03-23 08:23:08
Bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen met personal training (eigenlijk duo training samen met mijn zus) bij Roel. Voor mij moest de knop om en had het al een aantal keer voorbij zien komen op Facebook. Ik dacht weet je ook probeer het gewoon. En nu bijna 3 jaar verder heb ik nog steeds geen spijt dat ik dit ben aangegaan!! Ik train 3x per week en elke training is anders. Daarnaast is het heerlijk in de buitenlucht en als het slecht weer is staan we droog. Ben er 16 kilo door afgevallen!! Ik voel me fitter en energieker! Roel is echt super vriendelijk en kijkt echt naar wat je aan kan en wat goed voor jouw is. Een echt aanrader voor iedereen!
Dave Walraven
17-03-23 10:33:45
Bij roel begonnen met 1x per week, dit werd al snel 2x per week - je gaat snel vooruit en sporten in de buitenlucht is echt een aanrader!
Cindy Maarschalkerweerd
16-09-20 19:42:23
Vorige week zaterdag een proef les bootcamp mee gedaan, was pittig zo op t strand maar heel leuk en uitdagend. Door verhuizing en verbouwing ben ik even druk maar zodra t kan meld ik me aan, aanrader voor iedereen die sportief bezig wil zijn!! Grtjs Cindy
Sarah Sarah Ottoy
18-05-20 12:28:12
Ik ben totaal geen 'sporty spice' :-) maar vandaag een eerste les bootcamp meegedaan en het was echt ontzettend leuk ! Voor herhaling vatbaar !
Hockeyteam Jong Dames 1 MHV Forcial
02-03-20 15:28:00
Wij zijn een Jong Dames 1 team van de hockeyvereniging MHV Forcial. Het afgelopen winterseizoen hebben wij naast onze eigen zaaltraining, elke week een half uur bootcamp training gehad van Roel.

Dit deden wij als team, wat super leuk is voor de teamspirit omdat je samen moet werken en ook nog is een goede voorbereiding op het veldseizoen. Door deze trainingen zijn wij hartstikke sterk geworden en wat was het leuk! We hebben veel gelachen en soms van binnen gehuild van de spierpijn ;)

Omdat we zo enthousiast waren, gaan we met een paar uit ons team, door met de bootcamp. Dit keer wordt het i.p.v een half uurtje training een heel uur. Dat is erg leuk omdat de tijd al zo snel voorbij vloog, dat het nu wat langer kan!

Bedankt Roel voor de leuke lessen en tot snel!

Jong Dames 1 MHV Forcial
Inge vV
29-01-20 22:42:55
Vanavond een proefles bij Roel gedaan. Ik moet nog even bijkomen en zal morgen zeker spierpijn hebben, haha :-) Ja, je wordt hier aan het werk gezet met allemaal leuke inspannende oefeningen waarbij je je eigen tempo en inzet kan bepalen. Maar je gaat er natuurlijk wel voor! Heerlijk in de buitenlucht op het hockeyveld van Forcial. Dank je wel Forcial dat we hier ook iets anders kunnen doen dan hockeyen. Top jullie gastvrijheid! Ondanks een kleine blessure heb ik aan alles mee kunnen doen. Het is afwisselend en Roel zorgt er voor dat je in beweging blijft! Ik ga voor een strippenkaart en wie weet neem ik daarna een abonnement. Ik ga ervoor! Weg met die kilo’s!
Inge Voogt
27-11-19 22:21:23
Sinds een maand bezig met bootcamp. Daar waar ik normaal gezien op zoek ben naar een excuus om sporten over te slaan....kijk ik er nu juist naar uit! Afwisselende lessen met genoeg uitdaging en fijne begeleiding; het uur vliegt voorbij. Sporten kan dus ook gewoon leuk zijn! Een aanrader voor iedereen, want je kunt fijn op je eigen niveau aan je eigen doelen werken.
Paula Jaspers
11-11-19 16:57:40
Super leuk en uitdagend kinderfeestje gehad, de jongens werden 2 uur lang beziggehouden met lasergamen, touwtrekken, pijl & boogschieten, marshmallows roosteren en dat alles lekker buiten in het bos.

Een échte aanrader voor alle jongens en meisjes in Brielle, Tinte, Oostvoorne en Rockanje. die op zoek zijn naar een actief kinderfeestje, waar ze onder begeleiding van Roel hun energie kwijt kunnen. Ik raad het iedereen aan!

Heel erg bedankt, Roel!

Hartelijke groet,
Paula Jaspers
Marcel van der Horst
23-08-19 08:08:46
Proefles gedaan. In vakantietijd en daardoor wat rustiger. Komt mooi uit; heeft Roel iets meer tijd om oefeningen uit te leggen. Lekker dat het buiten is. Ik ben overtuigd en neem de strippenkaart !
Patrick Csanyi - Stichting Push
15-04-19 12:55:03
Sinds dit jaar hebben wij contact met 2BFit2day. Zij hebben tijdens Koningsspelen 2019 een geweldig aanbod neergezet waar de kinderen van de groepen 7 en 8 van alle scholen in Westvoorne konden proeven zo goed als alles wat bootcamp inhoud. Wat opviel was de variatie en uitdaging van hetgeen wat zij op deze dag konden aanbieden. Een positieve sfeer waar elk kind met een grote glimlach vandaan kwam. In het vervolg gaan we met elkaar meerdere initiatieven starten om zo nog meer bekend te raken met de jongeren in deze gemeente. Het is een enorme aanrader voor sportieve jongeren en volwassenen!
Nelly Nelly Koedam
18-02-19 17:14:16
Iedereen kan ik de personal training van Roel aanraden !!!!
Wat een topper . Altijd nieuwe trainingen nooit saai maar volgas werken aan je doelen
Afvallen , aan je conditie werken , sterker worden alles kan en is mogelijk .
Ook kun je een lichaamsanalyse doen , geweldig dan weet je hoe je lichaam ervoor staat ( niet best nu haha) maar dat is juist fijn als je dit eens in de tijd doet weet je wat je vooruitgang is en waar je nog meer aan kunt werken .
En buiten trainen is super. Lekker in de frisse buitenlucht gezonder kan niet .

Ik zeg Roel keep up the good work !
Je heb mij verslaafd gemaakt haha
Kan niet wachten tot de volgende training 😁
Jolien Racké
27-09-18 10:38:06
Vandaag een proefles gehad en ga zeker verder. Was een hele leuke les met oefeningen voor het hele lichaam. De begeleiding van Roel is super en door de dagen en tijden kan je eigenlijk altijd wel. Echt een aanrader!
milou milou klok
20-09-18 17:58:08
Super leuke,­energieke,­informatieve eerste proefles gehad. Merkte na een uur al resultaat (kon niet normaal meer lopen, hahahaha). Op naar volgende week.
Rianne van Oeveren
16-07-18 14:09:21
10 juli een heel goede bootcamp gehad. Groep 8 van de BVS had een hele leuke afscheidsavond/nacht met de Juf en Meester. Wat een top avond was het, de kinderen hebben hard gewerkt! Ze vonden het geweldig!! Super bedankt!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Info