Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Paula Jaspers
11-11-19 16:57:40
Super leuk en uitdagend kinderfeestje gehad, de jongens werden 2 uur lang beziggehouden met lasergamen, touwtrekken, pijl & boogschieten, marshmallows roosteren en dat alles lekker buiten in het bos.

Een échte aanrader voor alle jongens en meisjes in Brielle, Tinte, Oostvoorne en Rockanje. die op zoek zijn naar een actief kinderfeestje, waar ze onder begeleiding van Roel hun energie kwijt kunnen. Ik raad het iedereen aan!

Heel erg bedankt, Roel!

Hartelijke groet,
Paula Jaspers
Marcel van der Horst
23-08-19 08:08:46
Proefles gedaan. In vakantietijd en daardoor wat rustiger. Komt mooi uit; heeft Roel iets meer tijd om oefeningen uit te leggen. Lekker dat het buiten is. Ik ben overtuigd en neem de strippenkaart !
Patrick Csanyi - Stichting Push
15-04-19 12:55:03
Sinds dit jaar hebben wij contact met 2BFit2day. Zij hebben tijdens Koningsspelen 2019 een geweldig aanbod neergezet waar de kinderen van de groepen 7 en 8 van alle scholen in Westvoorne konden proeven zo goed als alles wat bootcamp inhoud. Wat opviel was de variatie en uitdaging van hetgeen wat zij op deze dag konden aanbieden. Een positieve sfeer waar elk kind met een grote glimlach vandaan kwam. In het vervolg gaan we met elkaar meerdere initiatieven starten om zo nog meer bekend te raken met de jongeren in deze gemeente. Het is een enorme aanrader voor sportieve jongeren en volwassenen!
Nelly Nelly Koedam
18-02-19 17:14:16
Iedereen kan ik de personal training van Roel aanraden !!!!
Wat een topper . Altijd nieuwe trainingen nooit saai maar volgas werken aan je doelen
Afvallen , aan je conditie werken , sterker worden alles kan en is mogelijk .
Ook kun je een lichaamsanalyse doen , geweldig dan weet je hoe je lichaam ervoor staat ( niet best nu haha) maar dat is juist fijn als je dit eens in de tijd doet weet je wat je vooruitgang is en waar je nog meer aan kunt werken .
En buiten trainen is super. Lekker in de frisse buitenlucht gezonder kan niet .

Ik zeg Roel keep up the good work !
Je heb mij verslaafd gemaakt haha
Kan niet wachten tot de volgende training 😁
Jolien Racké
27-09-18 10:38:06
Vandaag een proefles gehad en ga zeker verder. Was een hele leuke les met oefeningen voor het hele lichaam. De begeleiding van Roel is super en door de dagen en tijden kan je eigenlijk altijd wel. Echt een aanrader!
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Info