Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Annemieke Van Der Waal
19-03-23 19:01:08
Ik doe nu sinds een paar weken bootcamp met de hond. En dat is zo leuk! Je bent lekker sportief bezig en voelt je spieren goed. Maar door de lol samen met je hond merk je daar een stuk minder van. Het is echt een aanrader; sporten, lekker met je hond bezig zijn en in een mooie omgeving in de duinen en op het strand.
De honden mogen ook altijd even met elkaar spelen op het strand, gegarandeerd een rustige hond de rest van de dag :)
Ik snap niet dat niet elke hondenbezitter hieraan mee doet (of neem je buurhond mee zoals ik)
Seraja Ten Voorde
19-03-23 08:23:08
Bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen met personal training (eigenlijk duo training samen met mijn zus) bij Roel. Voor mij moest de knop om en had het al een aantal keer voorbij zien komen op Facebook. Ik dacht weet je ook probeer het gewoon. En nu bijna 3 jaar verder heb ik nog steeds geen spijt dat ik dit ben aangegaan!! Ik train 3x per week en elke training is anders. Daarnaast is het heerlijk in de buitenlucht en als het slecht weer is staan we droog. Ben er 16 kilo door afgevallen!! Ik voel me fitter en energieker! Roel is echt super vriendelijk en kijkt echt naar wat je aan kan en wat goed voor jouw is. Een echt aanrader voor iedereen!
Dave Walraven
17-03-23 10:33:45
Bij roel begonnen met 1x per week, dit werd al snel 2x per week - je gaat snel vooruit en sporten in de buitenlucht is echt een aanrader!
Cindy Maarschalkerweerd
16-09-20 19:42:23
Vorige week zaterdag een proef les bootcamp mee gedaan, was pittig zo op t strand maar heel leuk en uitdagend. Door verhuizing en verbouwing ben ik even druk maar zodra t kan meld ik me aan, aanrader voor iedereen die sportief bezig wil zijn!! Grtjs Cindy
Sarah Sarah Ottoy
18-05-20 12:28:12
Ik ben totaal geen 'sporty spice' :-) maar vandaag een eerste les bootcamp meegedaan en het was echt ontzettend leuk ! Voor herhaling vatbaar !
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Info