Gastenboek

Cindy Maarschalkerweerd
16-09-20 19:42:23
Vorige week zaterdag een proef les bootcamp mee gedaan, was pittig zo op t strand maar heel leuk en uitdagend. Door verhuizing en verbouwing ben ik even druk maar zodra t kan meld ik me aan, aanrader voor iedereen die sportief bezig wil zijn!! Grtjs Cindy
Sarah Sarah Ottoy
18-05-20 12:28:12
Ik ben totaal geen 'sporty spice' :-) maar vandaag een eerste les bootcamp meegedaan en het was echt ontzettend leuk ! Voor herhaling vatbaar !
Hockeyteam Jong Dames 1 MHV Forcial
02-03-20 15:28:00
Wij zijn een Jong Dames 1 team van de hockeyvereniging MHV Forcial. Het afgelopen winterseizoen hebben wij naast onze eigen zaaltraining, elke week een half uur bootcamp training gehad van Roel.

Dit deden wij als team, wat super leuk is voor de teamspirit omdat je samen moet werken en ook nog is een goede voorbereiding op het veldseizoen. Door deze trainingen zijn wij hartstikke sterk geworden en wat was het leuk! We hebben veel gelachen en soms van binnen gehuild van de spierpijn ;)

Omdat we zo enthousiast waren, gaan we met een paar uit ons team, door met de bootcamp. Dit keer wordt het i.p.v een half uurtje training een heel uur. Dat is erg leuk omdat de tijd al zo snel voorbij vloog, dat het nu wat langer kan!

Bedankt Roel voor de leuke lessen en tot snel!

Jong Dames 1 MHV Forcial
Inge vV
29-01-20 22:42:55
Vanavond een proefles bij Roel gedaan. Ik moet nog even bijkomen en zal morgen zeker spierpijn hebben, haha :-) Ja, je wordt hier aan het werk gezet met allemaal leuke inspannende oefeningen waarbij je je eigen tempo en inzet kan bepalen. Maar je gaat er natuurlijk wel voor! Heerlijk in de buitenlucht op het hockeyveld van Forcial. Dank je wel Forcial dat we hier ook iets anders kunnen doen dan hockeyen. Top jullie gastvrijheid! Ondanks een kleine blessure heb ik aan alles mee kunnen doen. Het is afwisselend en Roel zorgt er voor dat je in beweging blijft! Ik ga voor een strippenkaart en wie weet neem ik daarna een abonnement. Ik ga ervoor! Weg met die kilo’s!
Inge Voogt
27-11-19 22:21:23
Sinds een maand bezig met bootcamp. Daar waar ik normaal gezien op zoek ben naar een excuus om sporten over te slaan....kijk ik er nu juist naar uit! Afwisselende lessen met genoeg uitdaging en fijne begeleiding; het uur vliegt voorbij. Sporten kan dus ook gewoon leuk zijn! Een aanrader voor iedereen, want je kunt fijn op je eigen niveau aan je eigen doelen werken.
Paula Jaspers
11-11-19 16:57:40
Super leuk en uitdagend kinderfeestje gehad, de jongens werden 2 uur lang beziggehouden met lasergamen, touwtrekken, pijl & boogschieten, marshmallows roosteren en dat alles lekker buiten in het bos.

Een échte aanrader voor alle jongens en meisjes in Brielle, Tinte, Oostvoorne en Rockanje. die op zoek zijn naar een actief kinderfeestje, waar ze onder begeleiding van Roel hun energie kwijt kunnen. Ik raad het iedereen aan!

Heel erg bedankt, Roel!

Hartelijke groet,
Paula Jaspers
Marcel van der Horst
23-08-19 08:08:46
Proefles gedaan. In vakantietijd en daardoor wat rustiger. Komt mooi uit; heeft Roel iets meer tijd om oefeningen uit te leggen. Lekker dat het buiten is. Ik ben overtuigd en neem de strippenkaart !
Patrick Csanyi - Stichting Push
15-04-19 12:55:03
Sinds dit jaar hebben wij contact met 2BFit2day. Zij hebben tijdens Koningsspelen 2019 een geweldig aanbod neergezet waar de kinderen van de groepen 7 en 8 van alle scholen in Westvoorne konden proeven zo goed als alles wat bootcamp inhoud. Wat opviel was de variatie en uitdaging van hetgeen wat zij op deze dag konden aanbieden. Een positieve sfeer waar elk kind met een grote glimlach vandaan kwam. In het vervolg gaan we met elkaar meerdere initiatieven starten om zo nog meer bekend te raken met de jongeren in deze gemeente. Het is een enorme aanrader voor sportieve jongeren en volwassenen!
Nelly Nelly Koedam
18-02-19 17:14:16
Iedereen kan ik de personal training van Roel aanraden !!!!
Wat een topper . Altijd nieuwe trainingen nooit saai maar volgas werken aan je doelen
Afvallen , aan je conditie werken , sterker worden alles kan en is mogelijk .
Ook kun je een lichaamsanalyse doen , geweldig dan weet je hoe je lichaam ervoor staat ( niet best nu haha) maar dat is juist fijn als je dit eens in de tijd doet weet je wat je vooruitgang is en waar je nog meer aan kunt werken .
En buiten trainen is super. Lekker in de frisse buitenlucht gezonder kan niet .

Ik zeg Roel keep up the good work !
Je heb mij verslaafd gemaakt haha
Kan niet wachten tot de volgende training 😁
Jolien Racké
27-09-18 10:38:06
Vandaag een proefles gehad en ga zeker verder. Was een hele leuke les met oefeningen voor het hele lichaam. De begeleiding van Roel is super en door de dagen en tijden kan je eigenlijk altijd wel. Echt een aanrader!
milou milou klok
20-09-18 17:58:08
Super leuke,­energieke,­informatieve eerste proefles gehad. Merkte na een uur al resultaat (kon niet normaal meer lopen, hahahaha). Op naar volgende week.
Rianne van Oeveren
16-07-18 14:09:21
10 juli een heel goede bootcamp gehad. Groep 8 van de BVS had een hele leuke afscheidsavond/nacht met de Juf en Meester. Wat een top avond was het, de kinderen hebben hard gewerkt! Ze vonden het geweldig!! Super bedankt!
Jessica Hilgers
13-07-18 10:21:26
Top les gehad gister!
Oefeningen gedaan op eigen niveau. Fijne tijden ook.
Zeker de moeite waard!
Sandra Naaktgeboren
05-07-18 13:25:57
Vandaag proefles bij 2bfit2day.Super leuk en zeer goede begeleiding. Voor iedereen op zijn eigen niveau. Absoluut een aanrader tegen een schappelijke prijs.Ik heb mij na de proefles direct aangemeld. Kom op drempelvrees bij 2bfit2day niet nodig. Sporten op eigen niveau, meld je nu aan voor een proefles.
Liesbeth Manintveld
05-07-18 10:41:55
Zojuist mijn proefles gehad. Helemaal top! Oefeningen gedaan op mijn eigen niveau met een goede begeleiding en uitleg van de begeleider. Ik heb me gelijk aangemeld en ga er mee door.
Bram Oostdijk
27-06-18 20:45:24
Mijn eerste bootcamp les zit erop. Een geweldige ervaring. Bij alle oefeningen krijg je een duidelijke uitleg over het waarom van de oefening en hoe je deze goed kan uitvoeren (is belangrijk!). Ik kijk alweer uit naar de volgende bootcamp.
Annemiek M
26-06-18 21:25:37
Net mijn eerste les bootcamp gehad ! Wat een geweldige ervaring ! Op je eigen tempo je eigen niveau !!! Het was fantastisch
Patricia P.
02-06-18 19:31:08
Goed gevarieerde lessen, allemaal uit te voeren op eigen niveau. Fijn om in kleine groep te trainen waardoor er voldoende controle is op de juiste uitvoering van de oefeningen zodat er minder risico op blessures is.
Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk kon vinden! Twijfel niet langer en meld je aan!!
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Info