Gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Inge vV
29-01-20 22:42:55
Vanavond een proefles bij Roel gedaan. Ik moet nog even bijkomen en zal morgen zeker spierpijn hebben, haha :-) Ja, je wordt hier aan het werk gezet met allemaal leuke inspannende oefeningen waarbij je je eigen tempo en inzet kan bepalen. Maar je gaat er natuurlijk wel voor! Heerlijk in de buitenlucht op het hockeyveld van Forcial. Dank je wel Forcial dat we hier ook iets anders kunnen doen dan hockeyen. Top jullie gastvrijheid! Ondanks een kleine blessure heb ik aan alles mee kunnen doen. Het is afwisselend en Roel zorgt er voor dat je in beweging blijft! Ik ga voor een strippenkaart en wie weet neem ik daarna een abonnement. Ik ga ervoor! Weg met die kilo’s!
Inge Voogt
27-11-19 22:21:23
Sinds een maand bezig met bootcamp. Daar waar ik normaal gezien op zoek ben naar een excuus om sporten over te slaan....kijk ik er nu juist naar uit! Afwisselende lessen met genoeg uitdaging en fijne begeleiding; het uur vliegt voorbij. Sporten kan dus ook gewoon leuk zijn! Een aanrader voor iedereen, want je kunt fijn op je eigen niveau aan je eigen doelen werken.
Paula Jaspers
11-11-19 16:57:40
Super leuk en uitdagend kinderfeestje gehad, de jongens werden 2 uur lang beziggehouden met lasergamen, touwtrekken, pijl & boogschieten, marshmallows roosteren en dat alles lekker buiten in het bos.

Een échte aanrader voor alle jongens en meisjes in Brielle, Tinte, Oostvoorne en Rockanje. die op zoek zijn naar een actief kinderfeestje, waar ze onder begeleiding van Roel hun energie kwijt kunnen. Ik raad het iedereen aan!

Heel erg bedankt, Roel!

Hartelijke groet,
Paula Jaspers
Marcel van der Horst
23-08-19 08:08:46
Proefles gedaan. In vakantietijd en daardoor wat rustiger. Komt mooi uit; heeft Roel iets meer tijd om oefeningen uit te leggen. Lekker dat het buiten is. Ik ben overtuigd en neem de strippenkaart !
Patrick Csanyi - Stichting Push
15-04-19 12:55:03
Sinds dit jaar hebben wij contact met 2BFit2day. Zij hebben tijdens Koningsspelen 2019 een geweldig aanbod neergezet waar de kinderen van de groepen 7 en 8 van alle scholen in Westvoorne konden proeven zo goed als alles wat bootcamp inhoud. Wat opviel was de variatie en uitdaging van hetgeen wat zij op deze dag konden aanbieden. Een positieve sfeer waar elk kind met een grote glimlach vandaan kwam. In het vervolg gaan we met elkaar meerdere initiatieven starten om zo nog meer bekend te raken met de jongeren in deze gemeente. Het is een enorme aanrader voor sportieve jongeren en volwassenen!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Info