Onze leuke en uitdagende kinderfeestjes.

Wat ontzettend leuk dat u interesse heeft in onze kinderfeestjes!


Hieronder kunt u zien welke leuk Kinderfeest wij aanbieden.

-----------------------------------------------------------------------------------
Feestje Soldaat

9,95 euro per kind

  • 1 uur lasergamen in de duinen van Rockanje onder begeleiding
  • Kinderen krijgen een legervest aan
  • Totale tijdsduur van het feestje: 60 minuten

Max. aantal kinderen: 10

U dient zelf voor drinken en eventueel eten te zorgen. 

Feestjes worden bij ons altijd op de donderdag ingepland

starttijd kan vanaf 14:00 uur eindtijd 16:30 uur

Locatie: Onze voorkeur gaat uit naar het Speelbos in Rockanje. Deze is te vinden bij de parkeerplaats van badstrand eerste slag in Rockanje. Hier kunt u tegen betaling ook uw auto parkeren. Ook zijn er picknickbanken aanwezig om eventueel wat te eten en te drinken of om de cadeaus uit te pakken. Let hierbij wel op dat dit niet bij onze tijd inbegrepen zit. (Tip: Er zijn bij de parkeerplaats ook een pannenkoekenhuis en snackbar gevestigd). 


** Onze feestjes boekt u met goed weer garantie. 75 % van onze feestjes gaan door. Mocht het een regenachtige dag zijn, dan kunt u kosteloos het feestje annuleren of verplaatsen. 


Let op!!!: Ook bij regen op de dag zelf zal het feestje geannuleerd worden. Dus mocht het op de betreffende dag in de ochtend regenen maar tijdens het feestje droog zijn, dan zal het feestje niet door kunnen gaan. Zand en modder zijn voor de wapens niet goed. Zand kan er nog vanaf gehaald worden, maar in combinatie met nattigheid gaat dit niet. 

Natuurlijk hopen wij dat uw feestje doorgaat en wij zullen ruim op tijd met u contact opnemen, indien het feestje niet door zou kunnen gaan. 

E-mailen
Info