Lasergamen 


Onze lasergame uitdaging start op 1 Juli 2024

Ben jij een stoere soldaat in de dop? Durf jij de uitdaging aan en laat jij het beste van jezelf zien?Wil jij meedoen en deel uit maken van deze lasergame dag....
Er is plek voor 10 enthousiaste kids per sessie...


Uitdagende missies voor alle stoere jongens en meiden in het duingebied van Rockanje.


Eerste sessie start om 15:00 tot 15:45 uur

Op zaterdag 29 Juni om 10:30 tot 11:15 uur kinderen tegen de ouders!Prijs: 5 euro

Na inschrijving via onderstaand formulier ontvangt u een betaalverzoek per Whatsapp. 

Na betaling is de inschrijving definitief, mocht de sessie niet doorgaan door bijvoorbeeld: Ziekte, slecht weer, te weinig inschrijvingen... dan ontvangt u uw geld terug op uw rekening.  

Geef uw kind een flesje water of bidon mee.

Ben jij er klaar voor........

Waar: Speelbos bij badstrand eerste slag in Rockanje


 
Download in de app-store / play store, de app sportbit downloaden. U kunt dan eenvoudig onze lessen reserveren. U registreert zich eenmalig, Na registratie selecteert u het tegeltje Lidmaatschap. Hier kunt u onder rittenkaart de gewenste les kopen. Nadat u een les heeft gekocht, gaat u naar het tegeltje rooster. Selecteer de les in het rooster waaraan uw kind wil meedoen. En meld uw kind aan, als alles goed is gegaan krijgt u een bevestigingsmail in uw mailbox.

 


Onze laserpistolen maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het pistool. Alle  producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels. Er dient ten alle tijden een ouder/verzorger aanwezig te zijn bij het feestje.
E-mailen
Info